Autoruiten tinten


Welkom bij onze autoruiten blindeer service! 

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun autoramen te tinten.

Bij 123Cartint begrijpen we deze redenen en streven we ernaar om aan al uw behoeften en verwachtingen te voldoen. Met onze expertise en hoogwaardige raamfolies bieden we een scala aan voordelen voor het blinderen van uw autoramen:

  • Privacy: Onze raamfolies zijn speciaal ontworpen om inkijk van buitenaf te verminderen, waardoor u en uw passagiers meer privacy hebben. Dit zorgt voor een veiligere en comfortabelere rijervaring.
  • Warmte- en koeltebeheersing: Door het blokkeren van zonnewarmte kan raamfolie helpen om de temperatuur in uw auto te reguleren. Dit zorgt voor een koeler interieur en vermindert de behoefte aan overmatig gebruik van airconditioning, wat kan leiden tot brandstofbesparing.
  • Bescherming tegen Uv-straling: Onze hoogwaardige raamfolies blokkeren schadelijke Uv-stralen van de zon, waardoor zowel de inzittenden als het interieur van uw auto beschermd worden tegen verkleuring, veroudering en schade.
  • Verbeterde veiligheid: In het geval van een ongeluk kan raamfolie ervoor zorgen dat het glas niet versplintert. Het fungeert als een beschermende laag die de veiligheid van de inzittenden vergroot.
  • Verbeterde esthetiek: Met een breed scala aan folies bieden we mogelijkheden om de uitstraling van uw auto te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar een subtiele tint of een gedurfde look, wij hebben de juiste folie om aan uw smaak en stijl te voldoen.


Ons professionele team staat klaar om uw autoramen te voorzien van hoogwaardige raamfolies die voldoen aan uw specifieke wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie. 


Wij helpen u graag om van uw autoramen een functioneel en esthetisch hoogtepunt te maken!


 

Dotmatrix fix

Bij 123Cartint begrijpen we het belang van een naadloze en professionele afwerking van getinte autoruiten. We zijn ons bewust van de uitdagingen die de witte luchtranden rondom de achter- en zijruiten kunnen vormen, vooral vanwege de dot-matrix met keramische/teflonpunten die op het raam zijn ingebakken.

Om ervoor te zorgen dat uw autoruiten een zo goed als naadloze afwerking krijgen, maken we gebruik van een speciale techniek. Ons ervaren team heeft expertise in het omgaan met deze uitdagingen en zorgt ervoor dat de folie zo goed mogelijk hecht, zelfs op de stippen van de dot-matrix. Dit minimaliseert de zichtbaarheid van de witte/grijze randen en zorgt voor een esthetisch aantrekkelijk resultaat.

Door onze zorgvuldige aanpak en toewijding aan vakmanschap streven we ernaar om de hoogste kwaliteit en tevredenheid te bieden aan al onze klanten. We nemen de tijd om ervoor te zorgen dat de folie gelijkmatig en precies wordt aangebracht, met aandacht voor elk detail. Zo kunt u genieten van getinte autoruiten met een uitstekende afwerking, waarbij de witte luchtranden tot een minimum worden beperkt.

Bij 123Cartint streven we naar perfectie en gaan we de uitdagingen aan om u het best mogelijke resultaat te bieden. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Voor behandeling  en Na behandeling
Prijzen ruiten tinten (vanaf de B-stijl)

Hatchback 3 deurs

€150,-


Hatchback 5 deurs

€180,-


Stationcar (5 ramen)

€200,-


 

Sedan

€200,-


Coupe

€200,-


stationcar (7 ramen)

€220,-SUV

€240,-* genoemde prijzen zijn inclusief BTW en  exclusief wegwerken Dot-Matrix

* Genoemde prijzen zijn vanaf de B-stijl, meerprijs voorportieren: €60,- p/ruit

 
 
 
Bellen
Map
Instagram