VOORBEREIDING EN ONZE WERKWIJZE

U kunt eenvoudig een afspraak maken om de autoruiten van uw auto te laten tinten via e-mail, telefoon, WhatsApp, Facebook of Instagram. 

Het is raadzaam om tijdig een afspraak te maken, aangezien het erg druk kan zijn. 

Gemiddeld genomen duurt het 2 tot 3 weken om een afspraak in te plannen.
Het tinten van de autoruiten neemt een dagdeel in beslag, waarbij we de voorkeur geven aan het bespreken van een specifieke dag (ochtend of middag) waarop u de auto kunt missen. 

Tijdens de wintermaanden kan het iets langer duren voordat we beginnen met tinten, omdat we de auto eerst op temperatuur moeten laten komen. 

Voor een optimale werkomgeving vragen we u vriendelijk om de auto achter te laten, zodat onze installateurs zich volledig op hun werk kunnen concentreren.


Zodra de auto klaar is, zullen we u telefonisch op de hoogte stellen. U kunt dan op een afgesproken tijdstip de auto ophalen.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN U:

 

Voor een optimaal eindresultaat vragen wij u om enkele voorbereidingen te treffen voordat u uw voertuig bij ons brengt. 

Hier zijn een paar belangrijke punten om rekening mee te houden:


 • Zorg ervoor dat uw voertuig voorafgaand aan de afspraak is gewassen.

       verwijder vuil, stof en andere verontreinigingen die de kwaliteit van het tinten kunnen beïnvloeden.

 • Vriendelijk verzoek om eventuele persoonlijke spullen, zoals kinderstoelen, bagage en zonneschermen, uit het voertuig te verwijderen. Dit vergemakkelijkt de toegang tot de autoruiten en zorgt voor een soepelere installatie.
 • Vermijd een vuil voertuig: Het is belangrijk dat het voertuig schoon en vrij is van grote hoeveelheden vuil of modder. Een vuil voertuig kan de hechting van de raamfolie  en het gewenste resultaat beïnvloeden.

Door deze voorbereidende stappen te volgen, kunnen we ervoor zorgen dat uw autoruiten op een professionele en hoogwaardige manier worden getint.

 

We danken u voor uw medewerking en kijken ernaar uit om uw auto van professionele en hoogwaardige raamfolie te voorzien.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN EN ONZE WERKWIJZE:

Ons werkproces is als volgt: 

 • wij zorgen ervoor dat uw autoruiten grondig worden gereinigd en vervolgens printen we de raamfolie op maat uit. 
 • Door de folie specifiek af te stemmen op het type en bouwjaar van uw voertuig, garanderen we een perfecte pasvorm zonder snijkrassen op uw autoruiten. 
 • Bovendien wordt de raamfolie aangebracht tot onder de raamrubbers, zodat een naadloze en professionele uitstraling wordt gerealiseerd.

 


Door deze zorgvuldige aanpak kunnen we de hoogste kwaliteit en tevredenheid garanderen bij het tinten van uw autoruiten. 

Na het tinten:

Na het monteren van de raamfolie is het belangrijk om deze voldoende tijd te geven om volledig te drogen. 

Gemiddeld heeft de folie ongeveer een week nodig om volledig te drogen en te hechten aan de autoruiten. 

Gedurende dit droogproces vragen wij u vriendelijk om de volgende richtlijnen te volgen:


 • Ramen: Vermijd het openen van de autoramen gedurende de eerste week na de montage. Dit minimaliseert de kans op verstoring van het droogproces en zorgt ervoor dat de folie goed kan hechten.
 • Reinigen aan de binnenkant: Gedurende de eerste week raden wij aan om de binnenkant van de autoruiten niet te reinigen. Het gebruik van reinigingsmiddelen en water kan de droogtijd van de folie beïnvloeden en mogelijk schade veroorzaken.
 • Achterruitverwarming: Wij adviseren om de achterruitverwarming gedurende de eerste week niet te gebruiken. Overmatige hitte kan het droogproces van de folie versnellen en mogelijk de hechting beïnvloeden.

Na de droogperiode van ongeveer een week kunt u de autoruiten weer normaal gebruiken en reinigen. U kunt dan de ramen openen en sluiten, de binnenkant van de ruiten schoonmaken en indien nodig de achterruitverwarming gebruiken.


Bij 123Cartint streven we naar de hoogste kwaliteit en streven we naar uw tevredenheid. Daarom bieden wij een levenslange garantie op de montage en raamfolie. Deze garantie dekt de volgende aspecten:

 • Verkleuring: Wij garanderen dat de raamfolie niet ongewenst zal verkleuren na de installatie.
 • Loslaten: De folie wordt professioneel aangebracht en we garanderen dat deze niet zal loslaten van de autoruiten.
 • Delamineren: Wij zorgen ervoor dat de folie niet zal delamineren, wat betekent dat de lagen van de folie intact zullen blijven.

Bepaalde situaties vallen niet onder onze garantie. Dit omvat schade veroorzaakt door gaatjes, krassen of het niet naleven van de juiste voorbereidings- en onderhoudsinstructies. Onjuist gebruik van de getinte autoruiten valt ook niet onder onze garantie.


Daarnaast bieden wij geen garantie op chameleon folie. Chameleon folie heeft specifieke eigenschappen en kan in de loop van de tijd enigszins van kleur veranderen. Deze natuurlijke verandering valt buiten onze garantie.


Als u nog vragen heeft of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Ons team staat klaar om u te assisteren.
123Cartint

 
 
 
Bellen
Map
Instagram